Trygghet är att ha en framtid

Vi har bestämt oss för att skapa trygghet genom nya lösningar. Vi tror på framtiden, och vi vet att det som krävs är kunskap, vilja och samarbete. 

Vi har inte tid att diskutera gränsvärden för fossildrivna generatorer vid datacenter; låt oss hjälpas åt att ersätta det helt med grön reservkraft! Vi kan inte ständigt ta ”lite till” av jordbruksmarken; vi kan bygga bostäder och industri tätare och högre i många år och växa i en lugnare takt så all service hänger med! Vi kan inte invänta gröna pendlingsalternativ; vi måste driva på utvecklingen för cyklister, elfordon och skånska tåg! Vi kan inte övervaka allt eller skydda alla bakom murar, men vi kan successivt minska behovet av övervakning med åtgärder som en aktiv fältgrupp, smart trygghetsbelysning, GPS-spårade cyklar, stärkt samarbete med föreningar och större utnyttjande av kommunens lokaler under dygnets alla timmar. 

För varje faktabaserad grön satsning som görs i vår kommun blir framtiden lite bättre, gemenskapen lite större och tryggheten växer sig starkare. Vi har många fler förslag och vi har plats även för dina idéer – hör av dig!

Bli medlem idag för en tryggare framtid: mp.se/bli-medlem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Please reload

Vänta ...